maanantai 5. marraskuuta 2012

Awesomness and stuff like that.

Yks viikko lomaa takan, toinen edessä. Ja niin paljon on ehtiny tapahtua! Tänne siis saatte nyt koottuja parhaita paloja ja tiivistelmää, ennen kuin sunteen pariksi päiväksi (entistäkin) pohjoisempaan Ranskaan.

Eiffel-tornista! Valitettavasti rupes satamaan aika rankasti, eli kuvat ei ollu ihan parhaita mahdollisia. Sydämeni itkee verta...
 Kerkesin muun muassa kiivetä Eiffel-torniin kavereitten kanssa. Laskettiin hulluna portaita ja juostiin niitä ylös Carolinen kanssa, kunnes meidän kaveri ystävällisesti siinä kahen sadan paikkeilla huomautti että joo, nyt ootte kyllä menny laskuissa sekasin. Me sitten siihen että jaahas, herra on hyvä ja kertoo missä kohden ennemmin mennään. Ja niinhän se teki, kylmän viileesti osoitti numeroita jotka lukee portaiden kyljessä ja pilasi meidän ilon. Jeah. :D

Me kaikki ylhäällä. Vasemmalta: David Ecuadorista, Caroline Amerikasta, minä, Baptiste ja Paul Ranskasta
Itse Pariisin ylpeys! Ja syystä.

Sitten käväisin Musée d'Orsayssa. Cool paikka, ja varsinkin cool oli se että koska meillä oli liput niin päästiin jonon ohi hii!! Museo oli upee, mutta vartijat vaan vihas mua. Oikeesti vihas. Siis jokaikinen. Uhkas jo heittää mut pihalle sieltä... (melkein) ilman syytä! Mutta ei se mitään, I can
take it.

Olin rikollinen ja otin kuvia vaikka ei olis saanut, ja maksoin siitä kovan hinnan... Ainakin semikovan.  Mutta Vincent Van Gogh! Ja mä rakastan tätä taulua.

Museo oli tehtu vanhaan juna-asema halliin! Niin cool.

 Kotona on ollut suhteellisen kova vilske kaiken aikaa, kylässä on ollut mm. koko viikon ajan 15-vee serkku, pari päivää täti perheineen, kylässä aika ajoin siskoja ja niiden poikaystäviä... Sellasta se on. Mutta mä tykkään kun on ihmisiä ympärillä, se ei oo koskaan haitannut mua.
 
Näkymää moseon korkeimmasta ikkunasta. Louvre & Seine!
Viime yö kului lähinnä kikattaessa ja jutellessa. Olin yötä Carlin luona ja oiskohan sitten ollut siinä neljän aikaan kun käytiin nukkumaan... Kauneusunille on siis päästävä nyt.

4 kommenttia:

  1. awsomness and stuff like ikävä sua<3

    VastaaPoista
  2. voi muru rakkain ihana niin mullakin sua <3 (oisin voinu korvata ton sanan awesomness sanalla Roosa, mut en viittiny kuiteskaa...)

    VastaaPoista
  3. ihania nää sun juttus!! :D (kuka laskee portaita ku ne on numeroitu?! okei itekki olisin varmaan laskenu) mut ootko sää värjänny sun hiukset?? O.o' näyttää vaan siltä :)

    VastaaPoista
  4. Hhaahhaaaa niimpäXD mut kiitti hei:3 No en ny uusiks oo;o siis erilaisella värillä:D sillo ennen isosteluu jo värjäsin ekan kerran:))

    VastaaPoista